Dorps bedrijf, grote machines! Kom werken als Monteur Mechanisatie

 • Scherpenzeel
 • 32-40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Verdien tussen de € 2.800,- en € 3.200,- op basis van 40 uur op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling volgens CAO metaal & techniek.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Een afwisselende en uitdagende baan, geen werkdag hetzelfde
 • Bij ons krijg jij de mogelijkheid om de opleiding ‘keurmeester grootmaterieel’ te behalen
 • Het weekend luiden we in met een vrijdagmiddagborrel en jaarlijks hebben we een bedrijfsuitje!

Ons verlanglijstje

 • Werkervaring in een soortgelijke functie (met diverse grote aandrijvingen en hydrauliek)
 • Jij bent gezellig, nuchter, flexibel en oplossingsgericht
 • Ben jij zelfstandige? Geen probleem, wij staan namelijk open voor een ZZP-constructie.

Dé expert in mechanisatie en constructie, dat zijn wij: G. van Donselaar uit Scherpenzeel. Al ruim 30 jaar voeren wij in onze werkplaats met een dorps karakter onderhoud, reparatie en keuringen uit voor personenauto’s, bedrijfswagens, lichte en zware machines en gereedschappen. We hebben een schat aan kennis en ervaring onder één dak. Ook klanten uit omliggende dorpen weten ons te vinden, waardoor onze klantenkring blijft groeien. Daar zijn we trots op!

Het dorpse karakter van ons bedrijf is ook op de werkvloer duidelijk merkbaar. Collega’s zoeken elkaar op om kennis en ervaring uit te wisselen, er worden grapjes gemaakt en de sfeer onderling is nuchter. Ons kent ons! Want de meeste collega’s komen uit het dorp, komen met de fiets naar de werkplaats en kennen de vaste klantenkring goed. We zorgen voor elkaar! Daarom is er altijd fruit of iets lekkers aanwezig in de werkplaats. Jaarlijks gaan we erop uit met het hele bedrijf voor een uitje zoals zeskamp!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

07.30
Klaar voor een nieuwe werkdag! Gezamenlijk bespreken jullie met Gerard van Egdom (werkplaats-chef) de werkzaamheden voor vandaag. Jij begint de dag met het keuren van de opbouw van een vrachtwagen. Altijd leuk die grote machines!
09.00
De wagen is op een aantal kleine mankementen na goedgekeurd! De chef neemt contact op met de klant en bespreekt de mankementen. De klant geeft goedkeuring dus verhelp jij gelijk wat kleine punten en maak je het keuringsrapport in orde. Tijd voor koffie!
10.15
Na een bak koffie in de kantine, is het tijd voor de volgende keuring: een graafmachine. Je controleert de graafmachine aan de hand van een checklist. Op verzoek van de klant voer je ook gelijk een kleine onderhoudsbeurt uit.
12.30
De graafmachine staat klaar om opgehaald te worden voor de klant! Fijn dat beide machines door de keuring zijn heen gekomen. Nu is het tijd voor de lunch buiten in het zonnetje.
13.00
Tijd om verder te gaan! Jij gaat aan de slag met het opbouwen van een grote hydrauliek cilinder voor een grondzuigwagen. Je gaat aan de slag met o.a. hydrauliekslangen, cilinderstang, scharnierpennen.
15.15
Je hebt net je koffie op en de telefoon gaat. Een vaste klant heeft een storing in zijn spoorkraan. Dat laat jij je geen twee keer zeggen. Snel spring je in de servicebus om de klant uit de brand te helpen. Daar aangekomen ga je op zoek naar de storing en vervang je de defecte onderdelen.
17.00
Terug op de zaak vul je de servicebus aan met nieuwe onderdelen. Je laat de werkplaats netjes achter en gaat op de fiets richting huis. Een leuke en afwisselende dag!

Tijd voor een bakkie

Help jij mee om onze goede naam verder uit te bouwen in Scherpenzeel en omgeving? Wil jij mooie klussen oppakken voor nieuwe en vaste klanten? Ben jij bekend met grote machines?  Dan we kunnen jou goed gebruiken. Uiteraard belonen we je daar graag voor met onze goede arbeidsvoorwaarden. We nodigen je graag uit voor een kennismaking met het team en een rondleiding door de werkplaats. Tot snel!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Gerard van Donselaar van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Gerard van Donselaar een WhatsApp op 06 53 47 14 48 of mail naar info@gvandonselaar.nl.